"SIKINTILAR KURUMA ZARAR VERİRSE GEREĞİNİ YAPARIM"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyenin 6. katında belediye başkan yardımcıları ve danışmanlar arasında rekabetten kaynaklı zaman zaman gerginliklerin yaşandığı iddialarına cevap vererek, “Ekibimle ilgili zaman zaman sıkıntılar olabiliyor. Bu rekab

"SIKINTILAR KURUMA ZARAR VERİRSE GEREĞİNİ YAPARIM"
27 Ekim 2022

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, başkanlık makamının bulunduğu 6. katta bulunan belediye başkan yardımcıları ve danışmanlar arasında rekabetten kaynaklı zaman zaman gerginlikler ve tartışmalar yaşandığına ilişkin iddialara ilişkin Özgürbolu Editörü Bülent Velioğlu’na özel açıklamalarda bulundu.

"GEREĞİNİ YAPMAKTAN İMTİNA ETMEM"

Başkan Özcan, “Ekibimle ilgili zaman zaman sıkıntılar olabiliyor. Bu rekabetten dolayı da çekememezlikten dolayı da kaynaklanabiliyor. Şu an çok marjinal bir sıkıntı var diyemem. İşi zaten o noktaya getirmem. Eğer bu sıkıntılar kuruma zarar vermeye başlarsa kim olursa olsun gereğini yapmaktan imtina etmem. Burada sonuçta ekibi ben oluşturuyorum, yakın arkadaşıymış, uzak arkadaşıymış bakmam. Sonuçta bunun hesabını halka ben vereceğim. Temizlikle ilgili güzel çalışmalar yapılıyor. Burada taktiri Temizlik İşleri Müdürü almıyor ben alıyorum. Fen İşleri Müdürlüğünde aksayan bir çalışma olursa burada tepkiyi de ben alıyorum. Hesabı verecek olan bensem hesabını soracak olan da benim” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.