Şevval yumurta altın dağıtıyor

Şevval yumurta altın dağıtıyor
16 Şubat 2016
Şevval Yumurta tarafından başlatılan ‘Şevval Altın Yumurtluyor’ kampanyası kapsamında ikinci hafta talihlileri altınlarını aldılar. Dört talihli gram altınlarını Şevval Yumurta işletmecisi Özlem Sarıçam’ın elinden aldılar.
Şevval Yumurta sahibi Özlem ve Hakan Sarıçam kardeşler yeni bir kampanya ile tüketicinin karşısına çıkmıştı. 8 Şubat’ta başlayan kampanya vatandaşlardan büyük ilgi görmüştü. Kampanya çerçevesinde Şevval Yumurta’nın 30’lu kolileri içinde yer alan altın stikerini bulan vatandaşlar gram altın hediyesi kazanıyorlar. Kampanya çerçevesinde dün Nuhmar Marketlerinin iki müşterisi, Başgimpa ve Bol Avantaj Marketlerinin birer müşterisi gram altınlarını aldılar. NUHMAR’DAN İKİ TALİHLİ Yapılan kampanyada Nuhmar Marketlerinin iki müşterisi satın aldıkları yumurta kolisinden çıkan altın stikeri karşılığında anında iki gram altınlarını aldılar. Market Müşterisi Sema Kışlak ve Mehmet Öz altınlarını Şevval Yumurta işletmecisi Özlem Sarıçam’ın elinden aldı. Sema Kışlak altınını alırken, “kampanyadan haberim vardı. Markete gidip yumurtayı aldım ve markette merak edip koliyi açınca çıktığını gördüm. Nuhmarlara müşterilerine önem verdikleri için teşekkür ederim” dedi. BAŞGİMPA’ DA ŞANSLI Şevval Yumurtanın kampanyasının bir diğer talihlisi de Başgimpa Müşterisi Sadettin Öztürk oldu. Hanım yumurta alda gel dedi bende alıp eve gittim baktık ki altın çıkmış çok mutlu olduk diyen Öztürk yumurta reyonunda yumurta seçmeye çalışan müşterilere kazandığı altını göstererek, “ben Şevval aldım altın kazandım. Bu kampanyadan öncede Şevval Yumurta alırdım ama hem alışveriş etmek hem de altın kazanmak çok hoşmuş. Dilerim kampanya devam eder” şeklinde konuştu. BOL AVANTAJA ÇIKTI Marketin İzzet Baysal Mahallesindeki şubesinden bir koli yumurta alan Gülsen Evcil isimli ev hanımı altın kazandığını görünce çok mutlu oldu. Markette yumurta reyonunun önünde Özlem Sarıçam’dan hediyesini alan Evcil, “biz hep ürün alan para veren kişileriz. Fakat ilk kez hem ürün aldım hem de para kazandım. 15 liralık yumurta aldım yüz liralık altın verdiler. İnsan daha ne ister ki. Şevval Yumurta’ya ve Bol Avantaj Marketlerine çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. y3 y4 y1 y2

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.