Şehit annesi Özgür Özel'i görünce böyle feryat etti

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit annesi Özgür Özel'i görünce böyle feryat etti
13 Aralık 2023

Şehidin cenaze törenine 25 Kasım 2022'de şehit düşen Teğmen Duabey Onur Öztürkmen’in annesi Gülcan Öztürkmen de katıldı.

Anne Gülcan Öztürkmen, cenazeye katılan Özgür Özel'e "Selahattin Demirtaş’a selam söyleyenlere de ben söylüyorum; Demirtaş’ı da asılırken göreceğiz inşallah" sözleriyle tepki gösterdi. Şehit annesi Öztürkmen, cenaze töreninden sonra alandan ayrılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel için "Meclis’te Demirtaş’a selam yollayanlar hangi yüzle buraya geliyor?" dedi...

Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehadete erdi.

Teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir için Şırnak'ta tören düzenlendi. Burada düzenlenen törenin ardından şehidin naaşı hava yoluyla Ankara'ya gönderildi.

Cenazesi baba ocağına getirilen şehit Piyade Teğmen Eril Alperen Emir için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi.

ANKARA'DA GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şehit Piyade Teğmen Eril Alperen Emir için Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde düzenlenen törene Şehit Emir'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.