Şehir merkezinde her gün uyuşturucu avı var

Şehir merkezinde her gün uyuşturucu avı var
9 Mart 2022

Bolu Emniyet müdürü Sadettin Aksoy uyuşturucuya savaş açtı. Özellikle şehir merkezinde hemen hemen her gün yapılan operasyonlarla gençlerimiz uyuşturucu illetinden uzak tutuluyor.

Son dönemde hap, metamfetamin gibi uyuşturucu maddelerinin yaygınlaşmasına karşın Bolu Emniyet Müdürlüğü kent merkezinde yaptığı nokta operasyonlarla uyuşturucu satıcılarının tepesine balyoz gibi iniyor.

Son olarak kent merkezinde yapılan operasyonda üzerinde ve evinde yapılan aramada uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu madde bulundurma ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma kapsamında şüpheli M.Z.M'nin (33) üzerinde ve evinde arama yapan ekipler, 5,46 gram metamfetamin ve uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirdi.

Gözaltına alınan ve işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

 

1 yorum yapılmış

  • İbrahim Çınarlı 11 Mart 2022 - 23:26
    Boluda yaşayan insanları değil. Tüm insanlık alemini kapsayan bir illet ile savaşan kıymetli devlet adamı saygı değer emniyet müdürümüz. Sadettin Aksoy. Yürekten kutlarım. Öncelikle okullarımızın önlerinde. Yakınlarında. Çocuklarımıza Tuzak kuran uyuşturucu tacirlerinin tamamını temizlediler. Çok önemli bir adım olarak görüyoruz ki. Devamında ise şehrimizde kökünü temizlemeye tüm gücüyle devam ediyor. Biz duyarlı vatandaş'larada düşen bir görev

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.