Şehir içinde uyuşturucu operasyonu

Şehir içinde uyuşturucu operasyonu
24 Temmuz 2023

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde durdurdukları araç içerisinde bulunan 3 kişinin üzerinde çeşit çeşit uyuşturucu madde yakalandı. Olayla ilgili 2 şahıs tutuklandı.

Bolu’da, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini engellemek adına denetim gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre, narkotik ekipleri tarafından durdurulan bir otomobil kontrol edildi. Araçta ve araç içerisinde bulunan 3 kişi üzerinde de arama yapıldı. Ekipler tarafından yapılan aramalarda, 105 gram sentetik kannabinoid, 88 gram metamfetamin, 1 adet captagon hap, 1 adet hassas terazi ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. 

Olayla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.