Sayın rektör bu adamlara neden profesörlük kadrosu vermiyorsun

Sayın rektör bu adamlara neden profesörlük kadrosu vermiyorsun
25 Ağustos 2020

AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yıllardır görev yapan, gerekli şartlarıda yerine getirmelerine karşın her ne hikmetse Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından bazı doçentlere profesörlük kadrolarının verilmediği iddia ediliyor.

Üniversitemize rektör olarak atanmasından sonra bir çok kez değişik uygulamalarla ortaya çıkan ve Bolu halkının tepkisini çeken Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı yine ilginç bir iddia ile gündemde.

İddiaya göre AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun yıllar görev yapan ve şu an doçent kadrosunda bulunan doktorlara her ne hikmetse profesörlük kadroları verilmiyor. Profesörlük için teknik şartları yerine getiren hocalar bir türlü profesörlük kadrosu alamamalarına bir anlam veremiyorlar.

Şu an 5 civarında mesleklerinde de oldukça başarılı hocalara ne zaman profesörlük verileceği merakla bekleniyor.

13 yorum yapılmış

  • Sedat 25 Ağustos 2020 - 13:01
    Niye versin cematten olur gelirse verecek ve gelmeyeceğine göre prafösör olamayacaklar
  • Hıhıjj25 Ağustos 2020 - 15:12
    Bu mu rektör, cami hocasına daha çok benziyor
  • Emine 25 Ağustos 2020 - 16:00
    Bende çok merak ediyorum acaba neden? Yıllardır hastalarından takdir alan, " Hocam Allah sizden razı olsun" denilen, 13 yıldır Bolu ya hizmet eden , hasta haklarını kendi çocuklarına ayıracağı zamandan hep değerli ve önemli gören eşimin neden kadrosunun verilmediğini çok merak ediyorum. 27 aydır hakka girerek kasıtlı olarak hakkının yenilmesine göz yumanları Allaha havale ediyorum. Haksızlık karşısında kim susuyorsa bu günaha ortak oluyordur. Liyakat, etik ahlak
  • kültigin26 Ağustos 2020 - 10:55
    ben bunu müftü zannettim cami hocasi gibi bir şahsiyet vay be mezun olduğum üniversite ne hale gelmiş yazik
  • Sarı çizmeli 26 Ağustos 2020 - 14:37
    Tıp hastanesinde dekanın dediğini yapıyordur rektör kendi başına karar almıyordur. V.Dekan in işleri bunlar bence. Ama Bolu ayağa kalkmalı bu bizim üniversitemiz demeli. Biri kuzeyden biri güneyden gelip üniversitemizi babalarının çiftliği gibi yönetememeli. Bolunun siyasetçilerine çok görev düşüyor bence.
  • ALINTERI26 Ağustos 2020 - 16:17
    Sayin Rektor, devran degisir bu hakkini yediklerimiz bize neler eder diye hic dert etmeyin. Biz, hakki yenenler siz ve sizin cocuklarinizin bu ayiplari bir daha yasamayacagi bir Turkiye icin calisacagiz.
  • Ahmet 126 Ağustos 2020 - 16:24
    Rahmetli Izzet Baysal disinden tirnagindan artirarak kurdugu bu kurumun simdiki yapilanmasini gorseydi ne dusunurdu acaba?
  • ahmedu26 Ağustos 2020 - 16:32
    dişinden tırnağından arttırarak kurduğu üniversitenin bu yapılanmasını görse idi rahmetli İzzet Baysal ne düşünürdü acaba?
  • Bolu26 Ağustos 2020 - 20:43
    Gözleri olup görmeyen, kulakları olup duymayan ama mevzu cemaat olunca tüm kapıları açanlardan bu memlekete zerre fayda gelmez. Cebini doldurup, çevresi doyurup gidecekler. Onlar hizmet adamı lakin memlekete değil, kul oldukları din tüccarlarına.
  • Bolulu hekim26 Ağustos 2020 - 21:04
    Bolu üniversitesitede adam kayırmacılık, benim cemaatimden değilsen sana ne doçentlik ne de profluk kadrosu var anlayışı ayyuka çıkmış ama duyan yok. Yönetim de biz müslümanlığı kimseye kaptırmayız diye Riyakarlıkta sınır tanımasın bakalım nereye kadar.
  • Vefalı26 Ağustos 2020 - 21:10
    İhraç edilen yönetim kadrosu. Bolu Boluya sahip çıkmalı. Sayın Bolu milletvekilleri duyunuz.
  • Sabahattin yılmaz27 Ağustos 2020 - 12:55
    Neden verilmez . kendisine yalakalık yapılmıyordur. Eğer haklarını alırlarsa yandaşları gelemez. o kadrodan var diye..Kendi gibi sakal bırakmamışlardır...Kendisi gibi düşünmüyorlardır...Cemaatten değildir..Dekanlık ve Rektörlük iş birliği içindedir...Ve değerli hocalarımız bu konuyu Sağlık bakanlığına bildirmeleri gerekir..7 -8 sene geçmesine rağmen hala profösörlüğünü alamayan değerli doktorlarımıza haksızlık yapılmasın ilahi adaletten kaçıl
  • BESYO - SPOR FAKÜLTESİNDE DÖNENLER29 Ağustos 2020 - 13:57
    BİRAz DA SPOR FAKÜLTESİNDE NELER DÖNDÜĞÜNE BAKINIZ. Ümid Karlının kurduğu mutlak monarşiye bir bakın... Ümid-kerim egomonyasına baksın. Dekan değişmeli. Maşallah her yeri sarmış

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.