Savaş başkandan Tanju Özcan'a çok sert sözler

Savaş başkandan Tanju Özcan'a çok sert sözler
24 Mayıs 2023

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, kulüp tesislerinde basın açıklaması düzenledi. Abak, 8 Haziran'da olağanüstü genel kurula gideceklerini duyurarak Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sert ifadelerle yüklendi. Abak, "Bolu halkı bunu sana sorar" dedi.

Çok zor günlerde Boluspor'a sahip çıkan başkan Savaş Abak, Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından verilen sözlerinin hiç birinin yerine getirilmediğini söyleyerek, "Ben buradan Sayın Tanju Özcan’a oyun oynayacak yaşı geçtim. Artık bir şeyler yapacak isek adam akıllı bir şeyler yapmanız gerekiyor. Bizi ateşe attın. Yalnız bıraktın. Sıkıntı yok. Gemi limanda biz şu ana kadar yaptığımız işi yarı yolda bırakmadık. Bizi ateşe attın, yansınlar dedin" dedi.

En başta sözüne sadık olması gerekir

Abak kendisine, Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından verilen sözler olduğunu belirterek "Başkan niye oldum. Bunu 10 sene önce de yaptım. Kimse almadı. Kongreye geldim yine kimse aday olmadı. Bize de orada verilen ufak tefek sözler var. Kimse Boluspor kulübüne yardım etmek zorunda değil. Öyle bir zaruriyeti yok. Düşünüyorum bir aydır iki aydır Belediye başkanı kim ? Ben bunu düşünüyorum. Belediye başkanı ne demek, baktım da bana göre belediye başkanı şehrin seçilmiş insanı. Bir insan belediye başkanından ne ister kendi şehri için. Önce güvenilir olmasını ister. Sonra çalışkan olmasını ister. Bende yüksek inşaat mühendisiyim. Bence vatandaşa hizmet götürmesini ister. Bolu halkının huzur, sağlık ve esenlik için gereken önlemleri alması gerekir. En başta sözüne sadık olması gerekir." şeklinde konuştu.

Başkanlar her sene cebinden 50 milyon veremez

Yönetim olarak sezon boyunca her bedeli sorunsuz ödediklerini söyleyen Başkan Abak; " Biz bedel ödeyelim hiç sıkıntı yok. Ben her sene cebimden 5-10 milyon vereyim. Hiç sıkıntı yok. Yönetici arkadaşlarda onlarda 300 veya 500 versin. Tekrar söylüyorum. Biz o kadar büyük Ankara’daki İstanbul’daki gibi iş adamı değiliz. Buradaki başkanlar her sene cebinden 50 milyon veremez" dedi.

Bolu halkı bunu sana sorar

Boluspor kulübü Başkanı Savaş Abak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kendisini ateşe attığının altını çizerek; “Ben buradan Sayın Tanju Özcan’a oyun oynayacak yaşı geçtim. Artık bir şeyler yapacak isek adam akıllı bir şeyler yapmanız gerekiyor. Bizi ateşe attın. Yalnız bıraktın. Sıkıntı yok. Gemi limanda biz şu ana kadar yaptığımız işi yarı yolda bırakmadık. Mahçupta olmayız. Az öncede dediğim gibi emanetçiyiz. ‘Ateşe attın, yansınlar’dedin. Ama Bolu halkı bunu sana sorar. 360 gündür ha bugün ha yarın yine söylüyorum hiçbir belediye başkanı spor kulübüne yardım etmek zorunda değil. Boluspor’un başkanı benim. ‘Bak kardeşim başının çarene’ diyebilirsin. Ama orda kongrede yüzlerce kişinin önünde söz verdi. Gidiyorum boynum kıldan ince diyor. Eyvallah. Bana sözün var. Futbol şube ne diyecek futbolculara boynum kıldan ince mi diyecek? Haydi biz Boluspor’u o pozisyona sokmayız. Ama şunu da bilin bu kulübe bir kuruş yardım etmedi. Daha söyleyecek çok sözüm var. Ama artık bu sözleri de Boluspor kulübüne bırakıyorum. Arkadaşlar sıkıntılı hiçbir borcumuz yok. Hiçbir futbolcuyla derdimiz sıkıntımız yok" dedi.

Başkan Abak 8 Haziran günü olağanüstü genel kurul yapacaklarınıda Bolu halkına duyurdu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.