Savaş Abak tek liste giriyor

Savaş Abak tek liste giriyor
23 Mayıs 2022

Boluspor'da gözler hafta sonu yapılacak kongreye çevrilmiş durumda. Savaş Abak'ın kongreye tek listeyle gireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Dün Boluspor yönetim kurulu adına bir basın açıklaması yapan Oğuzhan Özçelik şu an için bir liste çalışması içinde olmadıklarını duyurdu.

Belediye Başkanı Tanju Özcan'ında desteğini alarak liste çalışmalarına başlayan Savaş Abak ilimizde ki genç işadamlarınıda listesine dahil ettiği öğrenildi.

BORÇLAR TESPİT EDİLİYOR

Kulüp hesaplarını inceleyen serbest mali müşavirler ise çalışmalarını sürdürüyor. Eski başkan Abat'ın 26 milyon TL temlki koyduğu öğrenilirken, ilk belirlemelere göre 50 milyon TL'ye yakın bir borç olduğu belirtiliyor.

 

 

5 yorum yapılmış

  • ramazan 23 Mayıs 2022 - 09:36
    eski başkanlar nedense gidince gelene enğel olma adına hep bir tavır içindeler o kadar borç var tamam ama gelen paralar ne oluyor rekram gelirleri parklardan bahcelerden gelen benzinlik ekmek farikası falan filan nerde paralar ağalar borç var para yok kim gelecekse kolaylıklar ozaman
  • Bilgili 23 Mayıs 2022 - 15:49
    Kusura bakmayın ama bu kadar kulübe girdi varken nereye gidiyor bu rakamlar boluda bütün her şey boluspora çalışıyor nasıl halen bu kadar borcumuz var anlamak çok zor açıklaması yapılmalı acilen …
  • eski topçu23 Mayıs 2022 - 20:02
    şuan ıtıbarıyle bakılırsa savas bey en ıdeal kısı gorunuyor baska altarnatıf varmı ? carıkcı yandasları carıkcıyı ıster ama neyseee... 50 milyon suankı devıre gore gayet uygun bır borc demekkı ısler ıyı yurutuluyor ne borc batagında kulupler var topcuların paraları odenmıs demektır 50 mılyon cok buyuk bır borc degıl
  • Mustafa 24 Mayıs 2022 - 07:13
    Abat birde temlik koymuş ya başarı yok, bunun üstüne birde borç artmış neye göre temlik koyuyorsun
  • Akif26 Mayıs 2022 - 17:06
    Gölcüğünden otoparkına bu takıma çalışıyor. Belediye de destekliyor. Sponsoru reklamı vs. Taraftarın bilmediği bişey varsa açık açık söylesinler. Yoksa sıkıntı var gerçekten bu işte. Ya menejere ya yöneticiye akmış paralar. Sonuçta sıfırdan takım kurulmadı bi dünya topçu satıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.