Sanayi kavşağnda meydana gelen kazadan çok sıcak görüntüler

Bolu'da Sanayi Kavşağında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Bolu gazetesi kameraları kazanın hemen ardından yaşananları görüntüledi.

8 Ocak 2024

Bolu’da D-100 kara yolunda otomobille cipin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. 

Kaza, D-100 kara yolunda Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinde seyreden Ahmet A. yönetimindeki 06 MCD 33 plakalı otomobil ile karşıya geçmek isteyen Özge Ö. idaresindeki 14 DV 800 plakalı cip çarpıştı. Ciple çarpışan otomobil D-100 kara yolundaki orta refüje uçtu. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan vatandaşlar sağlık ekiplerince şehirdeki hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

2 yorum yapılmış

  • Mithat Şanlı8 Ocak 2024 - 22:31
    Yetkililere sesleniyorum. İhbarda bulunuyorum. Sanayi kavşağı ışıklarında, en sağ yan yoldan, ışıklara en sola çapraz geçip, kavşağa sola dönüş yapıyorlar. Bu cinayete tam teşebbüstür. Ağır cezalık suçtur. Nedense hiç bir sorumlu buna dur demiyor.
  • Tenekeci 11 Ocak 2024 - 15:27
    Mithat şanlı trafik kurallarında yan yoldan ana yola çıkış ne zamandan beri cinayete tam teşebbüs oldu sanki kendin hiç yapmamış gibi konuşuyorsun yapmasan bilmezsin kontrolünü doğru düzgün yaptıktan sonra neresi cinayete teşebbüs yani kimi zaman bir saçmalıyorsun yetmiyor kurşunluyorsunuz

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.