Sait hoca takımdan umutlu

Sait hoca takımdan umutlu
28 Ağustos 2022

Spor Toto 1. Lig'in 3. haftasında konuk ettiğimiz Altınordu ile 1-1 berabere kalan ekibimizin teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Bugün soyunma odasında gördüm ki biz biraz daha takım olduk. Bugün kaçırdık. Yarın kaçırmayacağız. Bunları atacağız. Bu oyun, bu mücadele benim için tatminkar." dedi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, güzel bir maç olduğunu, galibiyetlerin hataları örttüğünü ve gizlediğini, kaybedişlerin mücadeleyi, emeği, harcanan enerjiyi, güzel şeyleri gizlediğini söyledi.

Altınordu karşısında 2 puan kaybettikleri için çok üzgün olduğunu anlatan Karafırtınalar, "İki tane penaltı kaçırdık. Çok boş kaleler kaçırdık. Bunlar futbolda olan şeyler. Bugün soyunma odasında gördüm ki biz biraz daha takım olduk. Bugün kaçırdık. Yarın kaçırmayacağız. Bunları atacağız. Bu oyun, bu mücadele benim için tatminkar." diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.