Saim Çevik "iddialar asılsızdır, iftiradır" dedi

MHP Taşkesti Belde Belediye Başkan adayı Saim Çevik hakkında çıkan dedikoduklara yanıt vererek, "Şahsım ve partim üzerine kurulmak istenen kumpas yüce Türk milleti nezdinde karşılık bulmayacaktır" dedi.

Saim Çevik "iddialar asılsızdır, iftiradır" dedi
26 Ocak 2024

Bir kısım basın organında mahkeme tarafından beraat etmiş olduğu halde, taciz suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı haberinin yayınlanması sonrası MHP Taşkesti Belde Belediye Başkan adayı Saim Çevik açıklamalarda bulundu.

Kendisine bir iftira atıldını ve mahkeme tarafından hakkında beraat kararı verildiğini söyleyen başkan adayı Saim Çevik, "Yaklaşık yedi yıl önce bir bayanın tek taraflı beyanı sonrası hakkımda yasal süreç başlatılmıştı. O dönem de ne kadar masum olduğumu söylesem de bana kumpas kurulduğunu anlatmaya çalışsam da Taşkesti Belde Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmiş, kişisel olarak zorlu bir sürecin içine girmiştim. Dört yıl süren yargılama sürecinden sonra eldeki delil durumu, verilen ifadeler sonrası Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi 7. Ceza Dairesi tarafından 19.11.2021 tarihinde 2021/337 nolu karar ile hakkımda beraat kararı verilmiştir. Beraat etmeme rağmen hukukun üstünlüğünü her fırsatta dile getirdiğini iddia eden bir basın kuruluşu tarafından şahsım üzerinden Milliyetçi Hareket Partisi’ne leke sürmek adına yedi yıl önce yaşadığım çirkin süreç bugün yeniden karşıma çıkartılmıştır. Kendileri için adalet isteyenler bugün hakkımda beraat kararı olmasına rağmen sırf Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz savunucularının kalesi Milliyetçi Hareket Partisi zarar verebilmek maksadıyla bu yayınları yapmaktadırlar. Memleket aşkıyla çıktığımız bu yolda şahsım ve partim üzerine kurulmak istenen kumpas yüce Türk milleti nezdinde karşılık bulmayacaktır. Unutulmamalıdır ki; adalet, bir gün herkese lazım olacaktır." şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Elçin28 Ocak 2024 - 12:22
    Hayırlı olsun Başkanım. Başarılar dilerim.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.