Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Bolu'ya 10 yeni hekim

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Bolu’nun yeni hekim kadrolarıyla ilgili müjde verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Bolu'ya 10 yeni hekim
23 Aralık 2023

Sağlık Bakanlığı tarafından Bolu'ya farklı branşlarda 10 yeni hekim ataması yapıldı. AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Sağlık Bakanlığı tarafından 114. Dönem Devlet Yükümlülük Hizmeti çerçevesinde, Bolu’nun sağlık kadrosuna farklı branşlarda 10 hekimin katıldığını söyledi. Aralarında 6’sı uzman olmak üzere toplamda 10 tabip kadrosu açılarak Bolu'ya atamaları gerçekleşti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yapılan görüşmeler ve yakın takipleri sonucunda çabalarının meyvesini verdiğini belirten Yüksel Coşkunyürek," “Sağlık Bakanlığımız tarafından Bolu'muza 6'sı uzman olmak üzere toplamda 10 hekim ataması yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanımızı ziyaret ederek hem vatandaşlarımızdan hem de sağlık yöneticilerimizden gelen talepleri,  ilimizin ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak Bolu'muz için birçok konuda desteklerini talep etmiştik. Hamd olsun girişimlerimiz ve Sn. Bakanımızın destekleriyle çabamızın meyvesini verdiğini görmekten, hemşehrilerimize olan hizmetlerimizin artacak olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bizim AK Parti davasındaki derdimiz, gayemiz, bu yola çıkış hikayemizde buydu. Aynı çizgimizle AK Parti ailesi olarak Âziz Milletimize olan hizmet sözümüzü yerine getirmeye devam edeceğiz. Bugün geldiğimiz noktada birçok alanda olduğu gibi sağlıkta da çok ciddi atılımlar yaptık. Son teknolojiyle donatılan hastanelerimiz, her mahallede açtığımız Aile Sağlık Merkezlerimiz, Acil Sağlık Hizmetlerinde artırdığımız araç ve ekipman sayımız, her geçen gün güçlenen sağlık ordumuzla çok daha iyi noktalara geleceğiz inşallah. Yine Bolumuza 2 Yeni Model tam teşekküllü ambulansımızın müjdesini de vermiştik, akabinde 10 yeni hekimimizi de Bolu'muza kazandırdık. Hemşehrilerime hayırlı olması diliyoruz.Bu vesileyle gerçekleşen atamaların hayırlı olmasını temenni ediyor, hekimlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyor, Sağlık Bakanlığımıza şükranlarımı sunuyorum” İfadelerine yer verdi.

Branş dağılımları belli olan 6 Uzman Tabip, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon, 1 Göz Hastalıkları, 2 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Aile Hekimliği, 1 Çocuk Hastalıkları, 4 Tabib'in Bolu Merkez, Kıbrıscık, Gerede ve Mudurnu İlçelerinde görevlendirileceği belirtildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.