Saadet Partili isim bildiğin kafa yaptı

Saadet Partili isim bildiğin kafa yaptı
18 Mayıs 2023

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi’nin seçimin hemen ertesi günü attığı tweet Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı çileden çıkarttı.

Yüzde1 oyu olduğu tahmin edilen Saadet Partisi CHP’nin listelerinden seçime girerek meclise 10 milletvekili sokmayı başardı.

Ümit Çebi’nin, “Saadet Partimizin bilge Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na gönülden teşekkür ediyorum. Milli görüş tarihinin en zor zamanında aldığı bu stratejik karar ile %-1 oyu görünmesine rağmen, Saadet partimizin mecliste 10 vekille temsiline vesile olmuştur. Zaman bizden yanadır inş” ifadelerini kullandı.

“CHP’Lİ OLARAK OYUMU HELAL ETMİYORUM”

Bu paylaşım Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı çileden çıkarttı. Özcan, “Sığınmacılar yıllardır Türk Milleti’nin iliğini kemiğini sömürdü. Siz de CHP’nin oylarını sömürdünüz. Bir de utanmadan dalga geçiyorsunuz. Ben bir CHP’li olarak oyumu helal etmiyorum. Milyonlarca namuslu, dürüst CHP’linin kul hakkıyla ahirete göçeceksiniz. Yazıklar olsun!!!” dedi.

2 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 18 Mayıs 2023 - 12:09
    Sayın Çebi doğru söylüyor, bu seçimde CHP müthiş yanılmış, kendi kalesine 38 gol yemiştir, siyasi hayatlarında belkide hiç meclise giremeyecek leri meclise soktu,
  • Erol mert 18 Mayıs 2023 - 21:12
    1991 de shp meclise pkklı 15 vekil almadımı Ogün nasılsa bugünde aynı yaptılar yol geçen hanı na döndü CHP yazıklar olsun gerçek Atatürkçüleri bile dışladılar

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.