REKTÖRÜN SON İCRAATI DA ÖNCEKİLER GİBİ EVLERE ŞENLİK

..................

REKTÖRÜN SON İCRAATI DA ÖNCEKİLER GİBİ EVLERE ŞENLİK
20 Nisan 2020

İzzet Babamızın Bolu'ya armağan ettiği üniversitemizin başına geldiğinden bu yana özellikle kadrtolaşma iddiaları ile gündeme gelen  BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı son icraatıyla da büyük şaşkınlık yarattı.

BAİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaklaşık 300 hemşirenin hastaneye gelmek için kullandığı servisler güya sosyal mesafe gerekçesiyle  BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından kaldırıldı.

Hastanede görev yapan hemşireler servisler kalkınca belediye otobüsleri ile hastaneye gitmeye çalışırken, belediye otobüslerinin saatlerinin uymadığı zamanlarda da otostop çekerek hastaneye ulaşmaya çalışıyorlar.

Yaklaşık 1 aydır bu şekilde hastaneye ulaşmaya çalışan hemşireler defalarca bu sıkıntılarını rektörlük yönetimine iletse de Rektör Alişarlı'nın oralı bile olmadığı öğrenildi.

22 yorum yapılmış

  • hülya acemoğlu28 Nisan 2020 - 08:06
    Nasreddin Hoca, köy meydanındaki koca çınar ağacının üzerine çıkmış, elindeki balta ile bindiği dalı kesmeye başlamış. Görenler: "Aman Hocam, bindiğin dalı kesiyorsun, düşeceksin!"diye bağırmağa başlamışlar. Hoca kesmeye devam ederek seslenmiş: "Bu dalı kesenin yere düşeceğini hepiniz akıl ettiniz de, ben size yıllardır ahiretin dalı olan dünyanızı keserseniz cehenneme düşersiniz diyorum, neden hâlâ akıl edemiyorsunuz!!!..."
  • fethiye gönül22 Nisan 2020 - 15:53
    biri çıkar sağlıkçılar bize yük oluyor der. biri çıkar servislerini kaldırır. kendi lükslerinden gram ödün vermezler ama. bu nasıl bir şerefsizliktir . akıl alacak gibi değil.
  • Unsal basigl23 Nisan 2020 - 14:30
    Allaah sğlık çalışanlarının haklarını gasp eden mağdur edenleri ellerine düşürsün inşallah.
  • Hasan santur23 Nisan 2020 - 17:50
    Bunların sağlıkçılara bir gıcığı var gibi, birisi sağlıkçıların yük olduğunu zırvalar, birisi servisi kaldırır, sizde hiç utanma yokmu ahlaksızlar.
  • İZMİRLİ,,,,24 Nisan 2020 - 13:02
    Böyle Partili İmam görüntülü rektör getirirseniz... biraz sizlerde de suç var,,,sayın BOLU HALKI,, Lütfen,, artık bunlar ile yol alınamayacağını anlayın...artık..
  • Sarah Loh25 Nisan 2020 - 13:46
    Hizmet vermeye gayret edenlere nasıl böyle bir şike yapılabilir? Yazıklar olsun bu kararı alana
  • Zonguldaklı25 Nisan 2020 - 15:40
    Bu fetö artıkları her yerde var; zonguldak valisi belediye başkanı ve emniyet müdürü sağlıkçılar için lüzümsuz laflar ettiler, dilerizki sağlıkçıları eline düşerler, balık baştan kokar.!!!
  • Hastane çalışanı idi isim?26 Nisan 2020 - 03:18
    Ya arkadaşlar her biriniz iyi kötü birer yorum yapmışsınız Sadece şunu belirteyim bu ülkede işini layıkıyla yapan personelenin daima yanındayım ama yapmayanın ömrüm yettigi sürecte karşısında olcam bir çok örnekler var ama detaylı bir şekilde anlatabilmek için karakter bölümü yetersiz ondan dolayı kısa kesiyorum Ama yakın bir zamanda boludaki bütün gazete veya televizyonların her birine allah nasip ederse bir konuşma yapmak istiyorum bakalım buna izin verile
  • Bolulu20 Nisan 2020 - 21:39
    Belediye baskani ile konusup otobus sayilarinin arttirilmasina gidebilir. Neticede hastaneye giden insan sayilari da bu donemde artiyor. Ama universite ogrencileri gitmiyor.
  • Sami Eser20 Nisan 2020 - 22:32
    Ehil olmayan kişiler makama getirilirse başka ne beklenir.Yasak getireceğine çare üretmesi lazım.
  • Fark göremiyorum21 Nisan 2020 - 17:05
    Ne denir ki buna şimdi. Laf insana söylenir adam olan halden anlar. Hükümet ve reis krizi yönetelim diye çırpınırken ve süreci gayret güzel götürürken periferde takoz koyan kafalar oluyor. İmamoğlu otobüs seferlerini azaltır buda servisi kaldırır ne farkın kaldı İmamoğlu ndan
  • Sabri Şen21 Nisan 2020 - 00:41
    Bu tip amir veya Başkanlık adı altında görev yapan amirlerin makama ait tahsis edilen aracı ellerinde alıp .Bir gün göreve gidip gitmediğini araştırın veya takip edilsin. Göreve gidebilmek için araç verilmeden görevinin başında bulunabilmek için böyle bir efor harcar mı çapalar mı . Yaparsa alnından öperim. Lütfen personeli için biraz duyarlı aktif olsun.
  • BoluluGa21 Nisan 2020 - 09:47
    Gazetecilik yaptığını sanıyorsun. Ayıp. Hastane Saglık Müdürlüğüne bağlı. Rektör ile bir alaka yok. Sorumluluk Sağlık müdürlüğünün. Makamları yıpratmak size ne kazsndırır. Selamlar
  • Selma21 Nisan 2020 - 10:05
    Allah bunları bildigi gibi yapsin zir cahiller rektör olmus ama adam olamamis
  • Köroğlu21 Nisan 2020 - 20:29
    mecburmuyuz bunlara ? evet mecburuz.
  • göynüklü21 Nisan 2020 - 11:28
    İzzet Baysal'ın emaneti daha ehil kişiler yönetmeli
  • Hakkı Dursun21 Nisan 2020 - 21:02
    İmamoğlu Bolu ya 6 tane belediye otobüsü göndermişti on tane daha gönderir.
  • Kenan 22 Nisan 2020 - 00:36
    Böyle adama , yani sorunu yasak ile çözen akademiyen yöneticiye. Sana o payeleri verenin aklına tüküreyim.
  • Muzaffer doğan22 Nisan 2020 - 11:04
    Okumuşu böyle yaparsa yani boşuna bu ülkeye yazık oluyor hani bi söz varya baba ben okudum oğlum okumuşsun fakat adam olamışssın temelimiz sağlam değil saygılarımla
  • nesrin23 Nisan 2020 - 00:12
    Eski bir hemşire olarak, arabası olmayan insanlar mesaiye kanatlanarak mı gidecek. bu olağan üstü günlerde servis olmayacak da ne zaman olacak. sonrada kalkıp o personele neden mesaiye geç kaldın diye mobing uygulayacaksınız. Allah aşkına ne yapmak istiyorsunuz.
  • Ankaralı22 Nisan 2020 - 15:40
    Diyor ki hastane sağlık md bağlı sen önce neyin nereye ve nasıl olması gerektiğini öğren sonra savun o sağlıkçıların ahı hepinizi bir şekilde tutacak sakın unutmayın...
  • fethiye gönül22 Nisan 2020 - 15:49
    biri çıkar sağlıkçılar bize yük oluyor der. biri de çıkar servislerini kaldırır. kendi lükslerinden ödün vermeyi hiç düşünmezler nedense.nasıl bir şeref yoksunudur bunlar . akıl alacak gibi değil.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.