Rektör Prof. Dr. Alişarlı'ya anlamlı ziyaret

Rektör Prof. Dr. Alişarlı'ya anlamlı ziyaret
31 Aralık 2022

Küresel Gazeteciler Konseyi üyesi konseyin uzlaşma kurulunda yönetici ve Bolu Başkanı duayen gazeteci Caner Güngör ile Bolu'da spor turizminin gelişmesinde lider olan turizmci ve Bolu'nun meşhur Fatih Hanı Kokoreç Salonunun sahibi Ervani Alemdar Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Msutafa Alişarlı'yı makanında ziyaret ettiler.

Rektör Prof. Dr. Alişarlı'nın rektörlükte bulunan makamında gerçekleşen ziyaret oldukça samimi ve sohbet havasında geçti. Bolu ile ilgili gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Rektör Prof. Dr. Alişarlı Bolu'yu, Bolu insanını ve öğrencilerini çok sevdiğini dile getirerek bu memleket için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Güngör ve Alemdar Rektör Prof. Dr. Alişarlı'ya çalışmalarında başarı dileyerek bu memleketin çocukları olarak kendisinin yanında olduklarını ifade ettiler.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu vatandaş3 Ocak 2023 - 13:42
    Biz Bolulular, rektörlüğün Bolu için, şimdiye kadar yaptığı çalışmaları ve yapacağı projeleri çok merak ediyoruz. Bilgi verirseniz memnun oluruz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.