Polis yasaklara uymayana acımıyor

Polis yasaklara uymayana acımıyor
5 Nisan 2020

Bolu ‘da 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağına uymayan 21 vatandaşa ve kapasitesinin üstünde yolcu alan bir minibüs şoförüne ceza kesildi. 20 yaş altı vatandaşların da sokağa çıkmamaları konusunda yarından itibaren sıkı denetimler başlatılacak. 20 yaş altında özel sektörde veya kamuda çalışıp SGK kaydı ile belgeleyenlere ceza kesilmeyecek.

Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağına uymayan 65 yaş üstü 21 vatandaşa ceza kesildi. Ceza kesilen vatandaşların büyük çoğunluğunun İzzet Baysal Caddesi’nde olduğu öğrenildi.

Alınan kararlar doğrultusunda, D-100 Karayolunda yolcu minibüsüne kapasitesinden fazla yolcu alan bir minibüs şoförüne de para cezası uygulandı.

20 YAŞ ALTINA SIKI DENETİM BAŞLIYOR

65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağının ardından 20 yaş ve altı vatandaşların da sokağa çıkmasına yasak getirilmişti. Yarından (06.04.2020) itibaren 20 yaş ve altında olan vatandaşların sokağa çıkmamaları konusunda sıkı denetimler başlatılacak. 20 yaş altında özel sektörde veya kamuda çalışıp SGK kaydı ile belgeleyenlere ceza kesilmeyecek.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.