Pazarlar kapandı, marketler ne olacak ?

Pazarlar kapandı, marketler ne olacak ?
5 Nisan 2020

Bolu’da, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar gereği bu Pazartesi hariç Bolu Pazarı ve tüm semt pazarlarının kapanmasına karar verildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan yeni kararlar kamuoyuna açıklandı. Bolu’nun iki kilit noktası olan Cumhuriyet ve İzzet Baysal Caddeleri hem trafiğe hem de işi olmayan yayalara kapanırken, ilçeler geliş gidişte alınan kararla beraber sona erdirildi. Öte yandan yeni kararlar kapsamında bu hafta hariç hal pazarı ve semt pazarları da kapanacak. Halkın yoğun bulunduğu semt pazarlarının kapanması kararı sonrası sadece bu haftaya özel Pazartesi günleri Bolu Pazarı’da 15 gün kapalı kalacak.

MARKETLER KORKUTUYOR

Pazarların kapanması ile beraber vatandaşların marketlere ve manavlara yönelmesi bekleniyor. Bu nedenle oluşabilecek yoğunluğun nasıl engelleneceği kafalarda soru işareti bırakıyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.