Patronunun evini soydu

Patronunun evini soydu
24 Aralık 2015

Bolu’da çalıştığı işyerinin sahibin evinin anahtarını çalarak evde bulunan 3 bin 500 TL’yi çalan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Köroğlu Mahallesi Gerede Caddesi’nde meydana geldi. Bolu’da bir işyerinde çalışan E.A. isimli şahıs, ilk önce işyeri sahibinin ev anahtarını çaldı. Ardından Köroülu Mahallesi’nde bulunan eve giden E.A. evde bulunan 3 bin 500 TL’yi çalarak evden uzaklaştı. İşyeri sahibinin hırsızlık olayını fark etmesi sonrasında polia ekiplerine haber verdi. Parayı çalan E.A. hiçbrşeyden haberi yok gibi patronuyla birlikte hırsızlık olayını araştırdı. Polis ekiplerinin evin etrafında bulunan güvenlik kameralarında yaptığı araştırmada E.A.’nın eve girdiği tespit edildi. Gözaltına alınana E.A. suçunu itiraf etti. Şahsın, borçları olduğu için parayı aldığını ve bir miktar para ile de kıyafet aldığını söylediği ifade edildi. E.A. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.