Parti binasına girişi yasaklandı

Parti binasına girişi yasaklandı
7 Temmuz 2023

CHP Genel Merkezi’ne ‘Değişim ve Adalet’ için yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Ankara sınırını aştı. Tanju Özcan’ın ve yürüyüşe destek verenlerin parti binasına girişini yasaklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Başkan Özcan, “Bay Kemal; orası Atatürk’ün, halkın partisi. Senin babanın çiftliği değil. Ben senin evine değil, evime geliyorum.  Aç o kapıları, bu kadar korkma. Değişim kaçınılmaz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi’ne ‘Değişim ve Adalet’ için başlattığı yürüyüşte, 100 kilometreyi geride bıraktı. Dağ bayır demeden Özcan’a destek veren beraberindekilerle birlikte Başkan Özcan, CHP Genel Merkezi’ne her adım da daha da yaklaşıyor. Tanju Özcan’ın ve yürüyüşe destek verenlerin parti binasına girişini yasaklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Başkan Özcan sert çıktı.

“CHP senin babanın çiftliği değil”

Kemal Kılıçdaroğlu’na sert ifadeler kullanan Özcan, “Sözde Demokrat Bay Kemal ve ekibi paniklemiş. Hani ateş olsam cürmüm kadar yer yakardım!!! Korku dağları sarmış. Değişim için 12 Temmuz’da Ankara Genel Merkezi önüne gelecek olan ben dahil binlerce CHP’linin, Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarının partiye girişini yasaklamış. Bay Kemal; orası Atatürk’ün, halkın partisi. Senin babanın çiftliği değil. Ben senin evine değil, evime geliyorum.  Aç o kapıları, bu kadar korkma. Değişim kaçınılmaz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.