Özdemir'in yerine Akman olsun kulislerine başladılar

Özdemir'in yerine Akman olsun kulislerine başladılar
19 Aralık 2022

Milletvekilliği aday adaylığı için çok yakında Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa edecek olan Rasim Özdemir'in yerine başkan yardımcısı olarak atanması için belediyede malum bir gurup yine kulisle başkan Özcan'ı markaja alma çalışmalarına başladılar.

Bilindiği üzere Başkan Tanju Özcan'la birlikte göreve başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir milletvekilliği aday adayı olmak için çok yakında istifa edecek.

Özdemir'in istifası sonrası yerine geçecek isim ile ilgili Belediye personelinin pekte hoşlanmadığı insan kaynakları ve eğitim müdürü Songül Akman atanmak için inceden çalışmalara başladı. Belediyede adeta ayak oyunları ile kendi imparatorluklarını kuran ve başkan Tanju Özcan'a her istediklerini yaptırmayı başaran malum kesimde Songül Akman için alınan bilgiye göre başkan Tanju Özcan'ı çoktan yakın markaja almış durumda.

3 yorum yapılmış

  • Bolulu 19 Aralık 2022 - 17:55
    Tanju Başkan dan Bolu olarak çok şeyler bekliyorduk hayal kırıklığına uğrattı. Belediyeciliği bıraktı Cumhurbaşkanlığına ve gündem olmaya çabalıyor Rasim bey ise belediye benim, Bolu benim edasında.. Bu halk size oy verdi geri almasınıda bilir. Şovmenlere değil Bolu’ya sahip çıkanlara ihtiyacımız var Bolu olarak. Rasimin millet vekilliği hayali Hüsranla sonuçlanacak farkında değil
  • Birdost…20 Aralık 2022 - 19:46
    Başkan yardımcılığını becerdinde,milletvekilliği kaldı..kim seçer seni…Akp ye kızıyorduk ama, onlar sizden iyiydi…
  • Yarenler 21 Aralık 2022 - 17:37
    Tanju başkandan istediğimizi alamıyorumuz takıma destek olmuyor şehire de hizmeti yok

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.