Özcan Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı çıktı

Özcan Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı çıktı
8 Eylül 2021

Türkiye'nin en önde gelen anket firması olan SONAR Araştırma şirketinin yaptığı ankette Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Türkiye’nin en başarılı İl Belediye Başkanı seçildi. Özcan yüzde 68.3 oy aldı

SONAR Araştırma, 1 Ağustos - 1 Eylül 2021 tarihleri arasında Türkiye’nin Büyükşehir Belediye başkanları ile Büyükşehir olmayan illerin Belediye Başkanlarının, başarı oranlarını saptadı.

 

BAŞKAN ÖZCAN AÇIK ARA BİRİNCİ

Ankette hayata geçirdiği çalışma ve projeler ile Bolu halkının memnuniyetini aldığı görülen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, il belediye başkanları arasında yüzde 68,3 oy oranı ile ilk sırada yer aldı.

Rakiplerine büyük fark atan Özcan’ı, yüzde 64,2 oy oranı ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yüzde 62,4 oy oranı ile Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yüzde 61,1 oy oranı ile Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve yüzde 60,8 oy oranı ile Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan takip etti.

NİSAN AYINDA YAPILAN ANKETTE İKİNCİ OLMUŞTU

SONAR Araştırma şirketinin Nisan ayında koronavirüs ile ilgili mücadelede de en başarılı belediye başkanlarını belirlemek için yaptığı ankette Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yüzde 65,6’lık oranla en başarılı 2’nci belediye başkanı olmuştu.  Nisan ayında yapılan ankette birinci ise yüzde 66’lık oranla Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin olmuştu.

1 yorum yapılmış

  • Erzan Canbas8 Eylül 2021 - 11:03
    Gerçekten inanmak isterdim. Moral bulacaksa güzel reklam. Başkana başarılar dilerim.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.