Özcan CHP Genel Başkanlığına adaylığa mı hazırlanıyor

Özcan CHP Genel Başkanlığına adaylığa mı hazırlanıyor
18 Mayıs 2023

Seçimin hemen ardından özellikle sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara herkesin dikkatini çeken Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Genel Başkanlığına aday olacağı siyasi kulislerde dillendirilmeye başladı.

Özellikle geçtiğimiz senelerde seçimi kazanabilecek bir adayla Genel Seçime gidilmesi gerektiğini söyleyen fakat girdiği her seçimi kaybetmekle nam salmış Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanlığı seçimine giden CHP'yi ve yönetimini eleştiren başkan Özcan'ın bu çıkışları Genel başkanlığa aday olacağı söylentilerini güçlendiriyor.

Bugün görevden uzaklaştırılan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile Burdur CHP İl başkanlığını ve Burdur esnafını ziyaret eden başkan Tanju Özcan, "İlk turda bu işin biteceğine gerçekten inandık. Burada seçmeni suçlamaya hakkımız yok. Demek ki biz bazı şeyleri eksik anlatmışız." dedi.

    

1 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 18 Mayıs 2023 - 10:41
    Benim için farketmez, hiç oy vermedim CHP ye, ancak daha üye bile değil ihraç, kılıçdaroğlu ekibi görevde iken, aday bile olamaz, cb adayı da olacaktı blr zamanlar

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.