Otomobil tırın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

Bolu’da tır ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kaza maddi hasarla atlatıldı.

19 Şubat 2024

Kaza, Güney Çevre Yolu Kasaplar köyü mevkiinde bulunan dönel kavşakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Güney Çevre Yolu’ndan D-100 kara yoluna seyreden Revazi S. idaresindeki RA-100-GI plakalı DAF marka tır ile Ahmet Baysal Bulvarı’ndan kavşağa girmekte olan Adem S. yönetimindeki 34 DR 2054 plakalı Tata marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savruldu. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kazanın olduğu bölgede polis ekipleri tarafından gerekli önlemler alındı. Otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Emniyet şeridinden ana yola bağlanmak üzere yola çıktığını ifade eden otomobil sürücüsü Adem S., "Ben kavşağa gelirken yavaşladım. Tır sürücüsü çok hızlıydı" dedi.

2 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 19 Şubat 2024 - 19:59
    Dönel kavşaklara, özellikle gökyüzü ve sanayi kavşağına dal çık yapmak zaruri bir hal almıştır, gökyüzü kavşağında kırmızı yandı durdum, tır Azrail gibi geldi kırmızıda geçtim yol verdim, ceza yedim
  • Sarımsakçı19 Şubat 2024 - 20:45
    Ben araçların arkasındaydım, vallaha ikiside suçlu. Aracın ne işi var emniyet şeridinde. Tırda normal yolundan geliyordu araç yandan çıktı ve kaza oldu.. Hızlı falan değildi

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.