Otobüs durağında mastürbasyon yaparken yakalandı

Otobüs durağında mastürbasyon yaparken yakalandı
6 Mart 2021

Bolu'da, vatandaşların da bulunduğu otobüs durağında masturbasyon yaptığı söylenilen şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

Bolu'da, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan 50. Yıl Okulu'nun dışında bulunan otobüs durağında bir kişinin masturbasyon yaptığını gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, şikayetçi olunan şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Daha önce aynı suçtan ve taciz suçundan hakkında işlem yapıldığı öğrenilen 47 yaşındaki E.Ç. isimli şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. 

Şüpheli şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

4 yorum yapılmış

  • AKN6 Mart 2021 - 11:02
    Evet sonuca bakıyoruz polis arkadaşlar yakalamış götürmüş daha işlemleri bitmeden şahıs serbest bırakılmış ceza hukuku değişmediği sürece bu tür beyinsiz insanları daha çok görürüz bak alacaksın eline öldürmeden kıracaksın bi kaç kemik bidaha eli bış hareketler yapmaya görsün
  • Veteriner Ayşe 6 Mart 2021 - 14:07
    Sokağa çıkmaya korkuyorum her yer sapik supuk insanlar ile dolu.can güvenliğiniz yok ata tecavüz köpeğe tecavüz kadına tecavüz eşeğe tecavüz pazarda sapık dolu. Allah sonumuzu hayır etsin Evden çıkmaya korkuyoruz çocuklar için korkuyorum lütfen bu tür sapıklık içindekileri hadım edilmesi gerekiyor . Ata köpeğe eşeğe ineğe koyun ve keçiye domuza bu pisliği yapanlar çocuk ve kadınlara ne pislik yapmaz lanet ediyorum
  • Çağrı6 Mart 2021 - 19:14
    para cezasını yazıp gönderirler devlete
  • Sema7 Mart 2021 - 09:53
    Hadım edilsin kısa ve net

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.