OTOBANDA YANGIN PANİĞİ

16 Ekim 2019

Kayseriden İstanbul istikametine giden tekstil yüklü tır Bolu Doğu gişeler mevkiinde lastiğinin patlaması sonucu dorsesinde meydana gelen yangında itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Haber Utku Cihan Olay akşam saat 22:30 sıralarında Bolu Doğu Gişelere mevkiinde meydana geldi. Kayseri'den İstanbul İstikametine gitmekte olan Kadir Özhan idaresindeki 38 Yk 173 Dorse plakalı tırda meydana geldi. Arka dorse lastiğinin patlamasının ardından alev alan ve tekstil malzemesi yüklü tır Sürücüsünün ve çevreden yetişen vatandaşların yardımı ile söndürülmeye çalışıldı. Bu sırada İtfaiye ve Polis ekiplerine haber verilen olayda hızlı bir şekilde müdahale sonucunda yangın büyümeden önlendi. Olay esnasında Otoyol İstanbul istikameti bir süreliğine tedbir amaçlı Trafiğe kapanırken daha sonra soğutma çalışmaları esnasında tek şeritten verilmeye başlandı. Bu sırada uzun kuyruklar oluşurken trafik adeta durma noktasına geldi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. [caption id="attachment_22902" align="alignnone" width="400"] default[/caption] [caption id="attachment_22903" align="alignnone" width="400"] default[/caption] [caption id="attachment_22904" align="alignnone" width="400"] default[/caption] [caption id="attachment_22905" align="alignnone" width="400"] default[/caption]

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.