ÖSYM KPSS lisans sonuçları açıklandı!

ÖSYM KPSS lisans sonuçları açıklandı!
22 Ekim 2020

ÖSYM'den KPSS lisans sonuçları için son dakika duyurusu geldi. ÖSYM'nin resmi sayfasından yapılan açıklamada '2020-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür/ Eğitim Bilimleri/ Alan Bilgisi ve ÖABT) Sonuçları Açıklandı' ifadelerine yer verildi. ÖSYM Başkanı Halis Aygün de resmi sosyal medya hesabı üzerinden KPSS sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Adaylar, 2020 KPSS sonuçlarını online platform üzerinden görüntüleyebilecek.

KPSS sınav sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. 2020 KPSS sonuçları 23 Ekim tarihinden itibaren ÖSYM'nin sonuç ekranı AİS (Aday İşlemleri Sayfası) üzerinden erişime açıldı. Adaylar, T.C kimlik numaraları ve şifrelerini siteme girerek KPSS sonucunu görüntüleyebilecek.

ÖSYM Başkanı'ndan açıklama

KPSS sonuçları için ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den de açıklama geldi. Aygün resmi Twitter hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı: Değerli adaylarımız,

“Eylül ayında ardışık 3 hafta sonu gerçekleştirdiğimiz 2020-KPSS Lisans sonuçları açıklanmıştır.

Sonuçlarınızı https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=8056 sayfamızdan ve ÖSYM AİS mobil uygulamamızdan öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.