ONU GÖREN HERKES GÜLÜMSÜYOR

Bolu Belediyesinin güler yüzlü ve sevilen isimlerinden Asuman Şentürk Tekin, milletvekili aday adayı olması nedeniyle birlikte görev yaptığı belediye çalışanlarıyla vedalaşmalarına devam ediyor.

ONU GÖREN HERKES GÜLÜMSÜYOR
23 Mart 2023

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin, CHP’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. 14 Mayıs seçimlerinde CHP’den aday adayı olan Tekin, Bolu Belediyesinde birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarıyla vedalaşmalarına devam ediyor.

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile de vedalaşmak için ziyaret eden Asuman Şentürk Tekin'i gören herkes tebessüm ile karşılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğünde de bir konuşma yapan CHP’den milletvekili aday adayı Asuman Şentürk Tekin "Sıcak soğuk gece gündüz demeden Bolu'yu güzelleştirmeye çalışıyorsunuz. Hakkınız ödenmez. Bir yola çıktık inşallah bu yolda başarılı oluruz." dedi. 

Belediye çalışanları güler yüzüyle tüm çalışanların beğenisini kazanan Tekin’e milletvekilliği aday adaylığı yolunda başarılar diledi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.