Ödül oyununu Bolulu Eray kazandı

Ödül oyununu Bolulu Eray kazandı
2 Aralık 2020

TV8 kanalının uzun soluklu yarışması 2020 MasterChef son bölüm ana kadroda yarışan mavi ve kırmızı takım üyeleri arasındaki 25 bin Türk Lirası ödül ödül verilen oyuna sahne oldu.

Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin belirlediği yemeklerle kademe kademe elenen yarışmacılar arasında son 3'e kalan Özgül, Eray ve Barbaros yarışmacılarından birisi günün kazananı olarak 25 bin TL'nin sahibi oldu. 

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI ? 

2020 Masterchef son bölüm ile ilgili tüm detaylar ve yarışmanın izleyicileri tarafından merak edilen MasterChef'te kim kazandı? - 1 Aralık 2020 MasterChef ödül oyununu kim kazandı? sorularının yanıtları şöyle;

1 Aralık 2020 Salı günü ekranlara gelen 2020 MasterChef son bölüm, zorlu geçen bir ödül oyununa sahne oldu. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin ana kadroda yarışan son 7 yarışmacıya 25 bin Türk Lirası kazanma şansı sunduğu ödül yarışmasında 7 yarışmacı kademe kademe elenerek son 3 yarışmacı arasından final yemeğini en iyi yapan 25 TL'lik ödülü kazandı.

Ödül oyunu finaline çıkmaya hak kazanan ve son 3'e kalan Özgül, Barbaros, Eray arasından, Mehmet, Danilo, Somer şefler tarafından yapılan değerlendirme sonrasında Masterchef ERAY yaptığı bulgur pilavı ve ciğer ile 25 bin TL'lik ödülü kazanan yarışmacı olarak seçildi.

1 yorum yapılmış

  • Fatma karabacak arslan bi5 Aralık 2020 - 17:11
    Nice başarılara seninle gurur duyuyoruz selamlar

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.