O kan grubuna sahip olanlar dikkat!

O kan grubuna sahip olanlar dikkat!
3 Aralık 2020

Corona virüsü ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ederken bunlara bir yenisi daha eklendi. Yapılan araştırmalar doğrultusunda corona virüs ile kan grupları arasındaki ilişki dikkatlerden kaçmazken uzman isimler konuya yönelik flaş açıklamalarda bulundu. B kan grupları corona virüsü en ağır şekilde geçirirken kan grubu AB olanlarda ise can kaybı ya da yoğun bakım sürecine daha fazla rastlanıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Covid-19 salgını sürecinde önemli araştırmalar yapılırken bunlar arasında New York'taki Columbia Üniversitesi'nde yapılan ve dergide yayımlanan bir araştırma dikkatleri çekti. Corona virüsü ile kan grupları arasındaki bağlantı dikkatlerden kaçmazken uzman isimler ise son dakika açıklamalarında bulundu.

0 kan grubu tedbirleri elden bırakmasın

!Uzmanlar corona virüsü ile kan grupları arasında bir bağlantı olduğunu ifade ederken 0 kan grubuna sahip kişilerin corona virüsü tedbirlerini elden bırakmaması gerektiğini belirttiler…

1 yorum yapılmış

  • vatandaş3 Aralık 2020 - 15:23
    neye dayanarak söylüyosunuz bunu ispatı kanıtı nedir laf olsun die haber yapıyosunuz

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.