O esnafı yılın pazarcısı seçtiler

Kurulan halk pazarında bir esnaf taktir belegesini getiren öğrencilere mandalina ve portakalı bedava vermişti. Bu davranış büyük takdir toplarken Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altundal bu esnafı yılın pazarcısı seçtiklerini ilan etti.

O esnafı yılın pazarcısı seçtiler
23 Ocak 2024

Kurulan halk pazarında 15 yıllık pazarcı esnafı Mehmet Karadayı, okulların kapanmasıyla tatile giren öğrencileri unutmadı ve onlar için ilgi çekici kampanya yaptı. Tezgahına, "Takdir getirene vitamin bedava" yazısı asan Karadayı, karnesinde takdir belgesiyle gelen öğrencilere; ücretsiz muz, mandalina ve portakal verdi.

Pazarcı esnafı Mehmet Karadayının bu davranışı büyük takdir toplarken Türkiye Pazarcılar Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altundal "Esnafımız Mehmet Karadayı'yı bu davranışından dolayı Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası olarak yılın pazarcısı seçtik. Kendisine plaket ve bir ödül vereceğiz. Kendisi pazarcı esnafının insanlarımızı özellikle gençlerimizi nasıl önemsediğini tüm Türkiye'ye göstermiştir" dedi.

1 yorum yapılmış

  • Ilhamı Çetin23 Ocak 2024 - 19:22
    Haberim ses getirdi demek İlhami Çetin Mudurnu �hlas Haber Ajansı TRThaber bizim işimiz

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.