Muhteşem Süleyman sahaya indi: "Aday Adayıyım" dedi

Uzun yıllar Seben Belediye Başkanlığı yapan Bolu siyasetinin önemli isimlerinden Süleyman Özbağ AK Parti'den Bolu Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Muhteşem Süleyman sahaya indi: "Aday Adayıyım" dedi
20 Kasım 2023

Görev süresinde yaptığı başarlı çalışmalarla sık sık gündeme gelen, Bolu siyasetinin önemli aktörlerinden Süleyman Özbağ AK Parti'den Bolu Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu Bolu Gazetesine açıkladı.

Özbağ, Çarşamba günü saat 12.30'da parti binasına giderek resmi başvusurunu yapacağını ifade ederek kendisinin bu kararı almakta vatandaşlardan gelen talebin büyük etkisi olduğunu ifade etti. Süleyman Özbağ bilgi, birikim ve deneyimi ile bu göreve hazır olduğunu Bolu'ya hizmet etmenin kendisi için bir onur olduğunu dile getirdi.  

Özbağ Bolulu vatandaşlara seslenerek, "22 Kasım Çarşamba günü saat 12.30'da AK Parti Bolu il Başkanlığımızda gerçekleştireceğim. Bolumuza gönülden bağlı, Bolumuza taş üstüne taş koymak için, gerçekleştireceğimiz aday adaylığı töreninde hepinizi aramızda görmekten onur duyacağım" dedi.. 

2 yorum yapılmış

  • Uğur Belen21 Kasım 2023 - 15:34
    Seben ilçemizde yapmış olduğunuz kalıcı ve başarılı çalışmalarınızın Bolu ilimizde de fazlasıyla devam edeceğine ve yeni başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Yolunuz açık olsun Başaknım. Başarılar
  • Muhittin ÖZÇELİK 22 Kasım 2023 - 20:02
    Süleyman başkana çıktığı bu yolda başarılar dilerim. Bolu için çok isabetli bir tercih. Hayırlı olsun inşallah.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.