Muhtarlara villa gibi bina, gerek var mı bilemedik !

Bolu Belediyesi tarafından birçok mahalleye yeni muhtarlık binaları yapıldı. Görüntüsüyle villara taş çıkaran muhtarlık binalarına harcanan paraların hizmet için harcanmasını savunanların sayısı çok fazla.

Muhtarlara villa gibi bina, gerek var mı bilemedik !
23 Aralık 2023

Bolu Belediyesi tarafından birçok mahalleye yeni muhtarlık binaları yapıldı. Görüntüsüyle villara taş çıkaran muhtarlık binalarını vatandaşların büyük kesimi lüzumsuz olarak görürken binalar için harcanan paraların mahallelerin acil ihtiyaçları için karşılanması gerektiğini savunuyorlar. 

Bolu Belediyesi mahallelerdeki muhtarlık binalarını yeniliyor. Son 4,5 yılda Fen İşleri Müdürlüğünce birçok mahalleye yeni muhtarlık binası inşa edildi. İnşa edilen binalar birer minyatür villa görüntüsünde.

Farklı tip muhtarlık binaları hizmette

Bu doğrultuda Sağlık, Kültür, Aşağısoku, Dağkent, Yaşamkent, Alpağut, İzzet Baysal, Sümer, Bahçelievler, Semerkant ve Aktaş başta olmak üzere birçok mahalleye farklı tip ve projede muhtarlık binaları yapıldı.

Binaların birçoğu hizmete girerken, bazıları da eksiklikleri tamamlandıktan sonra hizmete girecek. 

3 yorum yapılmış

  • M.E...23 Aralık 2023 - 12:37
    Öncelikle Mahalle Muhtarlıkları kaldırılmalı. İsraftan başka birley değil. Köy Muhtarlıkları eyvellah..!
  • Millet tems.24 Aralık 2023 - 13:35
    Mahalle muhtarlarından ziyade ilçe köylerindeki muhtarlıkların çoğu gereksiz. Köyde 3 hane var muhtar müezzin var ne boş israf
  • Halit24 Aralık 2023 - 19:05
    Aktaş‘a yapılmadı nereye yapıldıysa gösterim bakalım Aktaş mahalle muhtarı muhtarlık belediyeye bağlı değil valiliğe bağlı diyor o yüzden de belediyenin muhtarlık binasının yapılmasını yıllardır istemiyoruz zaten bütün muhtarlıklarda Bolu’da Bolu belediyesi şu muhtarlık diye yazar Aktaş Mahallesi’nde Bolu Valiliği muhtarlığı yazar o yüzden Aktaş Mahallesi’ne yapılmadı diye biliyorum cumartesi pazar yapıldıysa bilgim yok

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.