Muhammed hoca Bolululara teşekkür etti

Bolu Belediye Başkanlığı seçimlerinde yüzde 28.84 oy alarak ikinci olan AK Parti adayı Muhammed Emin Demirkol, “Sayın Tanju Özcan’ı tebrik ediyorum” dedi.

Muhammed hoca Bolululara teşekkür etti
2 Nisan 2024

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Muhammed Emin Demirkol, tüm teşkilat mensuplarına ve gönüllülerine şükranlarını sunduğunu söyledi.

Demirkol, “Büyük bir özveri ve olgunlukla yürüttüğümüz kampanyamızın sonucunda halkımızın iradesi sandığa yansımıştır. Bu süreçte bize inanan, bizimle birlikte yol yürüyen, başta her zaman yanımda olan eşim ve ailem olmak üzere gece gündüz demeden dava şuuru ile beraber yol yürüdüğüm tüm teşkilat mensuplarımıza ve gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum. Seçimlerde tercihini hangi partiden yana yaparsa yapsın, iradesini sandığa yansıtan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

“TANJU ÖZCAN VE SEÇİMLERİ KUTLUYORUM”

Belediye Başkanı seçilen Sayın Tanju Özcan'ı, meclis üyelerini, il genel meclis üyelerini ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Halkımız şundan emin olsun ki, biz her zaman sizlerin yanında olacağız. Bizi nerede görmek istiyorlarsa biz orada olacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gece gündüz demeden yine bu aziz milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

4 yorum yapılmış

  • Musa2 Nisan 2024 - 11:02
    Muhammed hoca bence her zaman kazandı
  • Mustafa kurt 2 Nisan 2024 - 12:06
    Hocam hersey gonlunuzce olsun biz sizden. Raziyiz sizden emindik ama nasip olmadi umuyorumki rabbim sizledir elbet daha guzel yerlerde olacaksiniz yolunuz acik olsun
  • İbrahim kıymaz 3 Nisan 2024 - 20:28
    Muhammed hocam seçimi siz kaybetmediniz,bolu sizi kaybetti ,hizmeti tepti
  • FATİH5 Nisan 2024 - 16:41
    Muhammet hoca iyi insan ama yanlış partide

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.