Milyoner imam hayatını kaybetti

Milyoner imam hayatını kaybetti
6 Ocak 2022

Bolunun en zengin isimi olarak bilinen gayrimenkul ve mevduat zengini aynı zamanda borsacı emekli imam Abdullah Yüksel koronavirüsten hayatını kaybetti.

2002 yılında bankadaki mevduatlarından elde ettiği faiz gelirleriyle Bolu'da vergi rekortmeni olduktan sonra tüm Türkiye'nin dikkatini çeken emekli imam Abdullah Yüksel borsacı imam olarakta bilinirdi.

Bankadaki paralarının haddi hesabı olmayan, yüzlerce gayrimenkulü bulunan Abdullah Yüksel 88 yaşında yakalandığı koronavirüsten kurtulamayarak hayata veda etti.

Abdullah Yüksel'in cenazesi Paşaköy Mahallesi Eniştebey Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Paşaköy Mezarlığına defnedildi.

7 yorum yapılmış

  • Ali6 Ocak 2022 - 11:18
    Boluya bir hayrı olmayan insanin cenazesine gitmiyorum.NOKTA
  • Vatandaş6 Ocak 2022 - 13:20
    Zengin olduğunu duyduk ama bolu için bir hayırlı iş yaptığını göremedik. İzzet baysalın eline su dökemezler. Tüm variyetini mezera koydursa da orada 1 gram faydası olmayacak bir zenginliği neyleyim.
  • Osman6 Ocak 2022 - 15:30
    Keşke kendi arsasına defin etselerdi. Neymiş: dünya malı, dünyada kalıyormuş.
  • Bolulu6 Ocak 2022 - 15:42
    Tefeci imam. Allah rahmet eylesin
  • Sepetçioğlu otomotiv6 Ocak 2022 - 17:26
    Gömü işleri neler aldırdı adama ne gayrimenkulü
  • Bolu 6 Ocak 2022 - 19:35
    Tefeci isanların mallarına çöküyordu zor durumda olana borç verip sonra misliyle alıyordu şşimdi tefecilik kurtarsın haramla abat olmuştu.
  • Ufuk6 Ocak 2022 - 19:42
    Kimi tefeci demiş kimi başka bir şey hayırdır adamla tefecilikmi yaptınız tefeci felan diyorsunuz? Adamın köylüsüyüm bilip bilmede. Horoz gibi ötüp adamın günahına girmeyin

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.