Milletvekili Ateş sel mağdurlarının yanında

Milletvekili Ateş sel mağdurlarının yanında
11 Temmuz 2023

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş önceki gün yoğun yağmur yağışı sonrası ilimizde ve ilçelerimizde yaşanan sel baskınlarından zarar gören bölgeleri tek tek gezip çalışmaları yerinde inceledi. Ateş vatandaşlarlada sohbet ederek bilgi aldı.

Yoğun yağış sonrası ilimizde ve ilçelerimizde bir çok su baskını yaşandı. Ekili alanlardan evlere kadar bir çok yerin sel sularından zarar görmesinden sonra Bolu Milletvekili Türker Ateş başta Bolu Dağı'nda yapılan çalışmalar olmak üzere su baskınlarını yaşandığı her bölgeye ziyaret gerçekleştirdi.

Özellikle merkeze bağlı Oğulduruk ve Tatlar köylerinde vatandaşların yaşadıkları sorunları dinleyen Ateş ilçelerede tek tek gitti. Ateş vatandaşların yaşadığı sorunları ve taleplerini yetkili mercilere iletirken bugünde CHP Genel Merkezi tarafından sel felaketinin yaşandığı Zonguldak'a görevlendirildi.  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.