MHP'nin İl Başkanı resmen Ayhan Çelikol oldu

MHP İl Başkanı İlhan Durak'ın Belediye Başkanlığına aday gösterilmesinin ardından boşalan İl Başkanlığına MHP Genel Başkanı tarafından camianın sevilen ismi Ayhan Çelikkol atandı.

MHP'nin İl Başkanı resmen Ayhan Çelikol oldu
26 Ocak 2024

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak'ın Belediye başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP Bolu İl Başkanlığına Ayhan Çelikkol resmen atandı.

Çelikkol atanmasının hemen ardından yaptığı açıklamada, "İlimize ve teşkilatlarımıza aynı samimiyet ve özveri içinde birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye, ilimizi hak ettiği noktaya taşımak adına teşkilatlarımızla beraber var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.Allah'ın izniyle 31 Mart seçimlerinde de ayırmadan, ayrışmadan herkesi kucaklayarak tüm Bolulu hemşehrimiz ile birlikte Vakti Geldi Bolu diyerek Belediyemizi hak ettiği noktaya getireceğiz.

Bu süreçte başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendiye,Teşkilatlardan sorumlu genel Başkan yardımcımız Sn.Edip Semih Yalçın beyefendiye,Milletvekilimiz Sn.İsmail Akgül , Belediye Başkan Adayımız İlhan Durak beyefendiye ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum.Hayırlı mübarek olsun." dedi.

Özellikle MHP tabanının çok sevdiği bir isim olan Ayhan Çelikkol'un İl Başkanı olması memnuniyetle karşılandı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.