MHP İl Başkanı İlhan Durak'tan tokat gibi cevaplar

MHP İl Başkanı İlhan Durak'tan tokat gibi cevaplar
11 Kasım 2023

MHP İl Başkanı İlhan Durak'ın "Bolu Belediye Binasına MHP Bayrağı dikeceğiz" şeklindeki açıklamalarına, "Bolu halkı belediye binasına parti bayrağı diktirmez" şeklinde sosyal medya paylaşmı yapan belediye başkanı Tanju Özcan'ı öyle böyle bombalamadı.

Sizden Türk milliyetçisi olmaz

Son dönemde milliyetçi bir görünüm sergileyerek Türk Ocaklarına üye olan Tanju Özcan'a MHP İl Başkanı İlhan Durak, "Sizden Türk Milliyetçisi olmaz, partinizden de Türk Milliyetçisi çıkmaz" dedi. 

Durak açıklamasının devamında, "Geri dönmeyi dört gözle beklediğiniz, affedilmek için dilekçe vermekte sabırsızlandığınız partiniz CHP’nin eski ve yeni Genel Başkanları, terörist Selahattin Demirtaş ve sorosçu Osman Kavalaya selam gönderdiği, milletinin birliğine ve vatanın bölünmezliğine ihanet edenleri desteklediği sürece sizden Türk Milliyetçisi olmaz, partinizden de Türk Milliyetçisi çıkmaz" ifadelerine yer verdi.

Televizyonların şowmen konuşmacısı

İlhan Durak'ın "Bolu Belediye Binasına MHP Bayrağı dikeceğiz" şeklindeki açıklamalarına, "Bolu halkı belediye binasına parti bayrağı diktirmez" şeklinde paylaşım yapan Özcan'a, MHP İl Başkanı İlhan Durak, "Bizler, sizler gibi ne Belediye personelimizi parti içi meselelere alet ederek “Değişim” yürüyüşlerine katılmaya zorlarız, ne de yönetilmek ve hizmet bekleyen bir şehir var iken televizyonların şovmen konuşmacısı olarak kanal kanal gezeriz. İnşallah, Ülkemizde ve şehrimizde gerçekleştireceğimiz hizmetler ile Türk Bayrağımızı daha yukarılara taşıyacak olanlarda bizleriz" dedi.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.