Mezarlıkta olay var

Mezarlıkta olay var
6 Mayıs 2022

Bolu’da belediye ekiplerinin Çakmaklar Mahallesinde bulunan mezarlıktan yol açmak istemesine vatandaşlar tepki gösterdi. Olay yerine gelen AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ile Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir arasında yol yapım çalışması nedeniyle gerginlik yaşandı.

Bolu Belediyesi tarafından Çakmaklar Mahallesinde bulunan mezarlığın içerisinden yol açmak için çalışma başlatıldı. Belediye ekipleri yol açma çalışmaları için bölgeye iş makinelerini gönderdi. Belediye ekipleri ve zabıta ekiplerinin mahalleye gelmesinin ardından toplanan vatandaşlar mezarlık içerisinden yol açılmasına tepki gösterdiler. Mahalle muhtarı İsmail Candan’da yol yapılmasına müsaade etmeyeceklerini söyleyerek ekiplerin çalışmayı durdurmasını istedi. Mahalle sakinleri de çalışmanın  yapılacağı bölgeye gelerek iş makineleri ve belediye görevlilerinin yol açma çalışmalarına engel olunca gerginlik yaşandı. Mahalle sakinleri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sert sözlerle tepkilerini dile getirdiler. CHP’li belediye meclis üyeleri de Çakmaklar Mahallesine gelerek vatandaşlarla konuştu.

ARZU AYDIN İLE RASİM ÖZDEMİR ARASINDA SERT TARTIŞMA

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’da çalışmanın yapılacağı bölgeye gelerek vatandaşların sorunlarını dinleyerek destek oldu. Belediye görevlileri ile tartışan Aydın, çalışmanın durdurulmasını istedi.  Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’de Çakmaklar Mahallesine gelince Aydın ile arasında sert tartışmalar yaşandı. Özdemir, kararın AK Parti’li eski belediye başkanı döneminde alındığını belirterek Aydın’ı şov yapmakla suçladı. İkili arasında yaşanan gerginlik sırasında bazı kişilerin Özdemir’in üzerine yürümeye çalışması dikkat çekti.

7 yorum yapılmış

  • Süleyman 6 Mayıs 2022 - 22:40
    Ölüsüne daygısı olmayanın firisine saygısı olmaz Allah bu zihniyetin elene düşürmesin HERŞEY ÇOOOK GÜZEL OLDU
  • Gocabolulu6 Mayıs 2022 - 23:40
    Bolu halkı ve basını yine iki yüzlülük sergiledi Allattin Yılmaz Paşaköy mezarlığını hallaç pamuğu gibi attığı zaman üç maymunu oynayanların ağzı şimdi ishal olmuş hiç susmuyor.
  • Bolulu14147 Mayıs 2022 - 02:30
    Bolu Belediye Meclisi tarafından 2015 yılında alınan kararla Beşkavaklar Mahallesi'nde bulunan Çakmaklar Mezarlığı'nın orta kısmından taşıt yolu yapılması yönünde karar alındı.
  • BoluBolu7 Mayıs 2022 - 10:31
    Paşaköy mezarlığında köy halkından Rıza alındı mezarlar taşındı daha önce alınan bir kararı değiştirme imkanları yok mu ? Allah aşkına çıkın Bolu sokaklarına bir bakın heryer alkollü mekan heryer yarı yamalak giyinmiş insanlar heryer birbirini vuran bıçaklayan insanlar bırakın şu yol mevzularını huzur yok huzur
  • Anıl7 Mayıs 2022 - 12:31
    2015 de akp tarafından alınan kararı uyguladığı için akp li vekiller tarafından mezarlığın önüne gelinip iş makinelerine karşı çıkılması tamamen halka karşı oynanılan bir senaryo. Yukarıda da yazımız bir arkadaşımız Alaattin yılmaz tarafından Paşaköy mezarlığının tabiri yerinde ise zamanında içinden geçilmişti neden o zaman kimse ayaklanması da şimdi herkes bi karşı çıkma bi muhalefet olma çabasında.
  • Halil 7 Mayıs 2022 - 15:31
    Süleyman herşey gerçekten çok güzel oldu akp li belediye yaparken ses yok Tanju yapınca Sow yersen
  • Akif7 Mayıs 2022 - 17:21
    Ula yerel basın Alaattin Paşaköy mezarlığını alt üst ederken, sağlık mahallesinin üst tarafındaki mezarlığı kaza kaza 4 mezar kalacak hale getirene kadar küçültürken hiç ses etmiyodunuz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.