Meteoroloji 'den Bolu'ya kuvvetli yağmur uyarısı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından yapılan meteorolojik uyarıda Bolu yarın itibari ile gök gürültü ve sağanak yağışlı havanın etkisine giriyor.

Meteoroloji 'den Bolu'ya kuvvetli yağmur uyarısı geldi
22 Mayıs 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden itibaren Marmara’nın doğusu Sakarya ve Bilecik il geneli, Kocaeli ve Bursa’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale ve Batı Karadeniz Düzce, Zonguldak, Bolu ve Karabük illeri ile Bartın ve Kastamonu’nun iç kesimleri ile Çorum’un batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı uyarıda ani sel, su basını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasığı gerektiğini bildirdi. Yağışlar 2 gün sürecek.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.