Meczuplar Rasim başkanı yuhladı

16 Temmuz 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Bolu’da düzenlenen etkinlikte kürsüde konuştuğu sırada bir kaç kişilik grup tarafından yuhalanmasına tepki göstererek, “Baştan sona, on numara bir konuşma olmuş ve her satırın altına imzamı atarım.  Orada Rasim Bey’in konuşmasını izleyen birkaç meczubu kınıyorum. Onlara bunu yaptıranları da kınıyorum” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle Kent Meydanında düzenlenen etkinliğe katılanlara seslenen Özdemir, alanda bulunan bir grup tarafından yuhalandı.

Düzenlediği basın toplantısında Özdemir’e yönelik tepkilere sert sözlerle cevap veren Başkan Özcan, “Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in Uğur Mumcu ve Necip Hablemitoğlu'nu andığı için birkaç meczup tarafından yuhalandı. 15 Temmuz Milli Birlik günüydü. Biz şehitlikte sabah Sayın Valimizle birlikte etkinlikleri gerçekleştirdik. Şehitlerimiz için Kur’anı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Sonra şehitleri ziyaret ettik. Onlar için dualarımı ettik. Akşam soğuk algınlığım için Valilik önündeki programa katılamadım. Belediye Başkan Yardımcımız beni temsilen katıldı. Ancak orada yapılan konuşmaları duyunca bazılarına çokça üzüldüm. Öncelikle Başkan Yardımcımız Rasim Bey’in yatığı konuşmasını izledim. Baştan sona on numara bir konuşma olmuş ve her satırın altına imzamı atarım.  Orada Rasim Bey’in konuşmasını izleyen birkaç meczubu kınıyorum. Onlara bunu yaptıranları da kınıyorum. Rasim Bey neden bahsediyor konuşmasında, 30 yıl öncesinde bu cemaat tosuncukların, terör örgütü üyelerinin bir gün general seviyesine gelip cumhuriyete, ülkemize kastedeceğini söyleyen Uğur Mumcu’dan bahsediyor. FETÖ’yü görüp 20 yıl önceden uyaran Necip Abdülhamitoğlu’ndan bahsediyor. Başkan Yardımcımız bu isimleri andığı için birkaç meczubun yuhalamasını ben anlamıyorum” diye konuştu.

YUHALAYANLAR FETÖ UZANTISI

Başkan Özcan, Özdemir’i yuhalayanların Fetö uzantısı olduğunu savunarak, “Başkan Yardımcısı Özdemir konuşmasında geçmişi hatırlattı ve FETÖ’cülerin uzantıları tarafından yuhalandı. Birkaç kişi tarafından yuhalanan belediye başkan yardımcımız ve bizim ekibimizdeki arkadaşların hiçbiri FETÖ terör örgütü ile hiçbir zaman yan yana gelmedi. Tam tersi bunlar çok tehlikeli işler yapıyorlar ülkenin başına bela olacak diyenlerdeniz biz. FETÖ’cülerin uzantıları geçmişi hatırlattı diye benim başkan yardımcımı yuhaladı” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.