Masterchef bu ay Bolu'ya geliyor

Masterchef bu ay Bolu'ya geliyor
3 Aralık 2020

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Masterchef Türkiye bu ay içinde Bolu'da bir bölüm çekecek.

Programın jüri üyesi ve sunucularından biri olan dünyaca ünlü Bolulu Şef Mehmet Yalçınkaya ve Bolulu yarışmacı Eray Aksungur'unda yarışmada olması nedeniyle özellikle Boluluların pür dikkat izlediği Masterchef programının Bolu'da çekilmesi için Belediye Başkanı Tanju Özcan program yapımcıları ile görüştü.

Yapılan görüşmeler sonrası anlaşma imzalandı ve Masterchef yarışmasının bu ay içinde Bolu'da çekim yapması için karar kılındı.

Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu Gazetesine yaptığı açıklamada, "Çok izlenen bir program. Vatandaşlarımızda sık sık yarışmanın Bolu'da çekilmesi için talepler geliyordu. Aşçılarıyla ünlü ilimizin tanıtımınada katkı sağlayacağını düşünerek böyle bir karar aldık" dedi.

Çekilecek bölümde Başkan Tanju Özcan Bolu'yu tüm Türkiye'ye anlatacak.

1 yorum yapılmış

  • Şaban DEMİR3 Aralık 2020 - 16:40
    Tanju beye teşekkür ederim.Bu ekip, BOLU'ya geldiğinde, Türkiye'nin ilk Aşçılık okulu olan ve Bolu'nun aşçıları ile ünlü ilçesi Mengen'e gidilmezse eksiklik olur diye düşünüyorum. Bu önerimin dikkate alınmasını arz ederim. Ankara'dan Bolu'ya selamlar,sevgiler.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.