Mahmut Alan'ın bu iddiaları çok ama çok korkunç

Mahmut Alan'ın bu iddiaları çok ama çok korkunç
10 Ocak 2023

Türkiye'nin tanıdığı isim Bolu Milletvekili adaylığınıda açıklayan Mahmut Alan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı iddialar gerçekten mide bulandırıcı. Alan'ın iddialarına göre belediye meclis üyesi Tahsin Mert Karagöz taraftarların arasına girerek taraftarlardan Belediye Başkanı Tanju Özcan lehine tezahürat yapılmasını istiyor.

Bu akla hayale gelmeyen çirkin iddaialar için Mahmut Alan sosyal medya hesabından işte bu yazıyı paylaştı..

"BOLUSPOR SİYASET ÜSTÜDÜR

Beni tanıyanlar bilir ve ara sıra da yazarım. Futbola biraz mesafeli duruyorum çünkü küfür, içki, siyaset ve kumar gibi şeylerin girmesine tepkiliyim. Lakin Her ne olursa olsun şehrimizin takımına da ahlaklı şekilde desteğimi her zaman veririm.

Geçtiğimiz günlerde hiç hoş olmayan bir durum yaşanmış. Taraftarların tepkili olduğu bu durumu dile getirmek hasıl oldu.

Boluspor maçlarına bir senedir SİYASET fazlası ile bulaştırılıyor. En son Tuzla maçında CHP'li Tahsin Mert Karagöz kardeşimiz tribinlere giderek taraftarlara "TANJU BAŞKAN İÇİN TEZAHÜRAT YAPALIM" demiş. Taraftarların çoğu buna katılmamış. Boluspor'u siyasete alet etmeyen taraftar kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Tahsin Mert kardeşimizden başka diğer CHP'li kardeşlerimiz de zaman zaman buna benzer şeyler yapıyormuş. Taraftarın belli bir kısmı bu duruma tepkili. Ben somut delil olduğu için Tahsin kardeşimizin ismini yazıyorum buraya.

Gençtir, belki de iyi niyetli yapmıştır fakat Boluspor tribünlerine siyaset sokulması doğru bir şey değil. Bunun önüne geçmek için isim vererek yazdım.

İster CHP, ister AK parti veya başka bir parti olsun tribünlere siyaset sokulması YANLIŞTIR. BOLUSPOR SİYASET ÜSTÜ BİR YAPIDIR."

1 yorum yapılmış

  • Babacan12 Ocak 2023 - 21:39
    Mahmut kardeşim güzel söylüyor.siyaset hiçbirşeye karıştırılmamalı. Ama şunki türkiyemizde siyasetin girmediği bir yer kadımı onuda söylesin.Siyaset Boluspor maçına girmiş diyor bu diğer siyasetin girdiği yerlerin yanında gündem bile olamaz.Siyaset spora vb.devletin hiçbir kurumuna girmemeli.Ama maledef girmediği yer kalmadı……….

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.