Mahmut Alan'dan haklı çıkış

Mahmut Alan'dan haklı çıkış
17 Ekim 2021

Bolu’da Köroğlu Gençlik Teşkilatı Başkanı Mahmut Alan, son günlerde kentte yaşanan silahlı kavgalar hakkında açıklamalarda bulundu. Bolu’da huzur kalmadığını söyleyen Alan, yetkililere seslenerek gereğinin yapılmasını istedi.

Bolu’da Köroğlu Gençlik Teşkilatı Başkanı Mahmut Alan, son günlerde Bolu’da yaşanan silahlı kavgalar hakkında açıklamalarda bulundu. Kentte yaşanan silahlı çatışmaların sebebinin Adana’dan gelen 2 kişi olduğunu dile getiren Alan, “Bolu'da son günlerde yaşanan silahlı olayların mümessili Adana'dan gelen 2 kişi. Bu şahıslar yüzünden huzur kalmadı. Sayın Valim başta olmak üzere yetkili kurumlar bir an önce gereğini yapmalı. Dün, suçu günahı olmayan paket servis çalışanı bir çocuk silahla yaralandı. Vuran şahıs bir de kameralara artist artist açıklama yapıyor. Bunlar neyin kafasında. Bolu basını bu konuyu detaylı şekilde işlemeli ve gündemde tutmalı” şeklinde konuştu.

“NEREDE BU SİYASİLER?”

Kentte yaşanan silahlı kavgaların çözüme kavuşması için yetkilere seslenen Alan, “Adana’dan geleceksin. Bolu’da mafyacılık oynayacaksın. Eline silah alıp ‘Sıfır Bir’ dizisini izleyen ergenlerle mi uğraşacak Bolu? Nerede bu yetkililer? İlla Bolulu bir vatandaş bunları öldürünce mi adli işlem yapılacak? Bolulu yetkililere çağrıda bulunuyorum. Lütfen daha fazla vatandaşımızın canı yanmadan bu şahıslara gereken yapılsın. Geçtiğimiz günlerde suçu olmayan bir genç kardeşimiz ölümden döndü. Şimdi ise bir paket servisi yapan ekmek parası peşinde olan bir genç kardeşimiz yaralandı. Bolu sahipsiz değildir. Nerede bu siyasiler? Bolu’ya sahip çıkacak kimse yok mu?” ifadelerini kullandı.

 

5 yorum yapılmış

  • kara aytunç17 Ekim 2021 - 19:13
    eee abi adalalılar dışarda iken bu olaylar oldu ozaman neden acıklama haber yapa madın da şim di adalalılar içeri girin cemi acıkla yapma gereği buldun
  • MAHMUT ALAN18 Ekim 2021 - 05:57
    KARA AYTUNC kardesim yorumunda mantik yok. Olaylar her zaman olacaktir. Bu sahislar Boluya gelir gelmez bir esnafi dövmüs hatta iskence yapmis. Hemen arkasindan bir kac kavga daha meydana gelmis. yaklasik iki aydir bunlar yuzunden olay cikiyor. iki kardesimiz ölümden döndü. Bende vicdani olarak siyasilere seslendim. Sen bunun neresinden rahatsiz oldun ki?
  • Mahmut Alan18 Ekim 2021 - 05:59
    Ha icerde ha disarda. Senin derdin bu degil belliki. kuyruk acin ne karamisin nesin
  • Mahmut Alan18 Ekim 2021 - 06:04
    İceri girince degil masumlara zarar gelince aciklama yaptim. Sen nerdeydin bu olaylar olurken. madem bize hesap soruyorsun bizde sana soralim. Konulari takip ettigine gore hakimsin duruma. Senin neden sesin cikmadi
  • hayda27 Ekim 2021 - 18:52
    sen de huzur bırakmadın

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.