Mahkeme 'yıkamazsın' dedi

Mahkeme 'yıkamazsın' dedi
28 Şubat 2022

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bugün yıkacağını açıkladığı Gazipaşa İlköğretim Okulu için Bolu İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yapılan testlerde yıkılma riski olduğu tespit edilen Karaçayır Mahallesinde bulunan Gazipaşa İlköğretim Okulu’nu 28 Şubat günü yıkacağını açıkladı. Bolu Valiliği, okulun yıkılmaması için Bolu İdare Mahkemesine Bolu Belediyesi aleyhine dava açtı. Mahkeme, Bolu Valiliği’nin talebini olumlu bularak yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Mahkemenin verdiği kararın ardından Gazipaşa İlköğretim Okulu’nun yıkılması engellendi. Bolu Belediyesi’nin mahkeme kararının ardından nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

4 yorum yapılmış

  • Vatandas28 Şubat 2022 - 15:38
    Demekki mahkeme sorumlulugu uzerine almis.Dolayisiyla bina coker,can ve mal kaybina neden olursa Belediye baskanimizi hic kimse suclayamaz.
  • Sadık yıldız28 Şubat 2022 - 19:37
    Eğer yıkılma tehlikesi olduğu için,öğrenci yoksa BAŞKAN HAKLI.. YOK eğer içinde öğrenci varsa, Başkan önce okul yapmalı sonra bunu demeli..
  • Gerçek vatandaş 1 Mart 2022 - 01:41
    Bina yıllarca kullanılmış tek bir depremde bile zarar görmemiş bir bina, çökme gibi bir durumu söz konusu değil. Yıkmak yerine restore ederek yeniden hizmete sunmak en mantıklısı. Mahkeme doğru karar vermiş tebrikler.
  • Hüseyin KARADAĞ 1 Mart 2022 - 07:20
    İktidarın lehine olsaydı mutlaka ve mutlaka yıkılırdı

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.