Maganda kurşunu evin camından girdi

Maganda kurşunu evin camından girdi
20 Haziran 2020

Çakmaklar yaylasında magandaların sıktığı bir mermi evin camını kırarak oturma odasında koltuğu saplandı. O sırada evde kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önlerken, muhtarlık olaydan sonra ilan yayınlayarak, tespit edilen magandaların jandarmaya teslim edileceğini bildirdi.

Bolu Merkeze bağlı Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan, Çakmaklar Mahallesine ait yaylada ateşli silah kullanımı sonucunda kurşunun bir vatandaşın camından içeri girdiğini belirterek yaylalarda silah atanlara yönelik duyuruda bulundu.

Muhtarlık tarafından yapılan duyuruda; “ Yaylamızda ateşli silah kullanım sonucu kurşun bir vatandaşımızın camından girip evinin salonuna kadar gelmiştir. Bundan sonra yaylada herhangi bir kaza olmaması adına silah kullanan kim olursa isim ve adres olarak tespit edilerek güvenlik güçlerine bildirilecektir” ifadeleri kullanıldı.

1 yorum yapılmış

  • Cemal20 Haziran 2020 - 16:31
    Yaylalar köylülerin evlerinin olduğu yazın yaşadığı yerler ne yazikki yaylalar ve yaylalara giden yollar bu magandalar alemciler tarafından zabt edilmiş durumda bu köylüler rahatsız edilmekte huzursuz edilmekte güvensiz hissetmekte

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.