Kuzfındık köyü alev alev

Kuzfındık köyü alev alev
21 Şubat 2016

Bolu’nun Kuzfındık Köyü’de köylülerin ekmek yaptıkları fırında çıkan yangında iki ev, ahır, samanlık, beş büyük hayvan ve bir traktörü kül oldu.

 Edinilen bilgiye göre, yangın saat 17:30’da Mudurnu yolu üzerinde bulunan Kuzfındık Köyü’nde meydana geldi. Köylü kadınların ekmek yaptığı fırından çıkan alevler ilk önce Mehmet Arslan’a ait ahşap eve sıçradı. Rüzgarında etkisiyle kontrol altına alınamayan alevler evin hemen yanında bulunan Durmuş Çiftçi’ye ait ahır ve samanlığı sardı. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait 4 adet itfaiye aracı alevlere müdahale etti. Yangın Muhittin Sert’e ait ahşap eve de sıçradı. Köylüler alevleri söndürmek için itfaiye ekiplerine yardım ettiler. Alevlerine diğer evlere sıçramaması için uzun süre uğraş verildi. Yangında ahırda bulunan 5 büyükbaş hayvan ve traktörde yandı. Evi yanan aileler alevleri çaresiz gözlerle izlediler. Jandarma ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.