Kurban kesim noktaları belirlendi

Kurban kesim noktaları belirlendi
28 Temmuz 2019
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kurban Hizmetleri Komisyonu, Bolu Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan başkanlığında toplandı. Bolu’da kurban kesim yerleri belirlendi.
Bolu’da kurban kesim yerleri belli oldu. Kurban Bayramı’na 3 hafta kala kurban satış ve kesim yerlerini hazırladı. Bolu Belediyesi Hayvan Satış Yerini (Bolu Birlik Et A.Ş.) tek Kurban Satış Yeri olarak, 33 yeri ise geçici kurban kesim yeri olarak belirledi.
Kurban Bayramı’na çok az bir süre kaldı ve vatandaşlar da bütçelerine uygun kurbanlıkları bakmaya başladı. Kurban Bayramı’nda ise ibadetlerini yerine getirmek isteyenler için ise yerler belirlendi. Kurban Hizmetleri Komisyonu, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan başkanlığında toplanarak 2 kurban kontrol ve denetim birimi oluşturuldu, ilgili birimler 1 haftalık bir çalışma yaparak 2019 yılı Kurban Bayramında muhtemelen kesim yapılacak toplu kesim yerlerini denetledi.
 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.