KÖYLERE 370 ÇÖP KONTEYNERİ

KÖYLERE 370 ÇÖP KONTEYNERİ
4 Mayıs 2020

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü özellikle köylerde yaşanan çöp sıkıntısı için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la yaptıkları görüşme sonucu İl Özel İdaresine 1 adet vidanjör ve 370 adet çöp konteynerinin teslim edildiğini söyledi.

Özellikle köylerde büyük sorun haline gelen çöp konusunu bir nebze olsun rahatlatmak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 adet vidanjör ve 370 adet çöp konteyneri İl Özel İdaresine teslim edilerek, köylere dağıtılmaya başlandı.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a teşekkür ederek 'hayırlı olsun' dediler

Milletvekili arkadaşım Sn. Fehmi Küpçü ile beraber Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mızla yapmış olduğumuz görüşme sonucu özellikle köylerimizde ve tabii ilimizin her noktasında hizmet verecek olan son model bir vidanjör ve 370 adet çöp konteynırı İl Özel İdaresi'ne teslim edildi. İlimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'a teşekkür ediyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.