KORSAN EROTİK SHOP EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ!

Bolu'da akşam saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Bolu'nun en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesinde bir binaya asılan tabelalardan sonra ortalık bir anda gerildi.

KORSAN EROTİK SHOP EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ!
24 Eylül 2021

İzzet Baysal Caddesinde bulunan börekçiler sokağın hemen karşısında bulunan bir binaya "CİNSEL SAĞLIK ÜRÜNLERİ" ve "EROTİK SHOP" tabelalarının asıldığı gören vatandaşlar hemen durumu yetkilelere bildirdi. Bolu Belediyesi tarafından yapılan "İş yerinin Ruhsatı Red Edilmiştir" açıklaması ile birlikte tabelalar Bolu Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından indirildi. Bölgeye gelen Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler herhangi bir provakasyona karşı tedbir alırken tabelalar yerinden sökülerek olay yerinden götürüldü. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın basın danışmanı Ergin Yönet sosyal medya hesabından "Bolu Belediyesi tarafından ilgili işyerinin ruhsat isteğine red yanıtı verilmiştir. İzin verildiğine dair yapılan asılsız haberler tamamen taraflı ve en az korsan iş yeri kadar art niyetlidir. Saygılarımla."notunu düştü. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.