Koronavirüs caddelerde kol geziyor

Koronavirüs caddelerde kol geziyor
26 Şubat 2021

Bolu'da, geçen hafta yüz binde 44,96 olarak açıklanan vaka sayısı, aşırı bir sıçramayla yüz binde 77,99'a yükseldi. Kısa sürede artan vakalar, kentte endişeye neden oldu.

Bolu'da koronavirüsle mücadele kapsamında il genelinde denetimler aralıksız sürüyor. Polis ve jandarma ekipleri özellikle kalabalık alanlar ile trafiğe kapalı işlek caddelerde maske ve mesafe kurallarına uymayanlara ceza uyguluyor.

Alınan tedbirlere rağmen, kentte vaka artışlarının bu kadar artması yeni tedbirlerin alınabileceğini gündeme getirdi. Hafta içi özellikle İzzet Baysal gibi ana caddelerde büyük bir yoğunluk yaşanırken, banka önlerinde de yer yer uzun kuyruklar oluşuyor.

Hafta sonları yasağında ise kimilerinin yaylalarda bir araya gelmesi, kimilerinin mesire alanlarındaki mangal partileri, üzerinede ilimizdeki tatil mekanlarındaki kalabalıklar vaka sayılarının bu denli artmasına sebep oluyor.

Şimdi Bolulu vatandaşlar ilimizde ne gibi ekstra tedbirler alınacak merakla bekliyor.

1 yorum yapılmış

  • Millet 26 Şubat 2021 - 11:24
    Aç geziyoruz Aç

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.